BIM, framtid och hållbarhet med Prisma Button

Med systemet BIM, Building Information Model, är det inte bara visualisering och projektering som blir smidigare. Även framtida åtgärder gynnas av den information som finns i modellsystemet. En BIM-modell innehåller mängder av intelligent data som har potential att förenkla allt från framtida renoveringar till ombyggnationer.

Modellsystemet, som är känt för sina 3D-modeller, gör det dessutom lättare att välja hållbara lösningar. Man kan nämligen använda sig av simuleringar och analyser för att undersöka designen, kvaliteten och hållbarheten i olika moment. Med hjälp av BIM kan projektteam prova olika möjligheter utan att behöva testa allt i verkligheten. På så vis kan strategier för kvalitet, komfort och energibesparing utvecklas på ett effektivare sätt än vad som tidigare har varit möjligt.

Prisma Button och BIM

Prisma Button finns NU som BIMobject och går alltså utmärkt att implementera i vilken BIM-modell som helst. Sjukhus, bostadshus, skolor – vad du än bygger – testa armbågskontakten Prisma Button från PrismaTibro, Sverige. Tillslagsfördröjning, Kick-funktion och Nurse Bed-funktion är bara ett axplock av de egenskaper som utmärker den hygienanpassade armbågskontakten.

Nyttiga länkar

KLICKA HÄR för att ladda ned Prisma Button 300 som BIMobject
KLICKA HÄR för att ladda ned Prisma Button 800 som BIMobject
KLICKA HÄR för att ladda ned Prisma Button 1200 som BIMobject

Vill du veta mer?

Vi säljare, Prisma Button, hjälper gärna till!