Samma teknik som den kända övergångssignalen

Har du någon gång tryckt på den blåa tryckknappslådan för att få grön gubbe? Känner du till att man kan trycka var som helst på fronten för att göra sin anmälan? Det beror på att PrismaTibro arbetar med trådtöjningsteknik.

Prisma Button har samma teknik

Sedan ungefär 15 år tillbaka utvecklar PrismaTibro armbågskontakter med samma smarta teknik som övergångssignalerna Prisma Daps har. Armbågskontakterna går under namnet Prisma Button. 

Håller år ut och år in

Det som skiljer våra armbågskontakter och övergångssignaler från andra fabrikat är främst deras robusta utformning. Tack vare tekniken som används finns inga rörliga delar som kan gå sönder.

Ytterhus i aluminium är en annan parameter som gjort att livslängden för PrismaTibros produkter överträffar kundens förväntningar med hästlängder. Vi har kunder som haft samma övergångssignaler i över 20 år! Trots det fyller de fortfarande sin funktion till punkt och pricka.

Prova Prisma Button

Om du inte vill behöva byta ut dina armbågskontakter efter en månad, 6 månader, ett år eller 5 år – då ska du investera i en Prisma Button!