Är armbågskontakten Prisma Button 300 för dyr?

Vi känner till att det finns billigare armbågskontakter på marknaden. Det kan kosta mer att investera i en Prisma Button – men frågan är om det inte lönar sig i slutändan?

Robust konstruktion

Prisma Button har vandalklass IK10. Du kan till och med sparka på den för att öppna dörren! Vid kraftig vandalism startar armbågskontakten om, anpassar sig till eventuella bucklor och fungerar därefter normalt igen. Om något skulle förändras vad gäller Prisma Buttons funktion (utan yttre påverkan) täcks detta dessutom av garantivillkoren under de första 5 åren.
KLICKA HÄR för att läsa mer om garantivillkor.

Överlever vid händelse av brand

Vid händelse av brand kan du vara lugn –  Prisma Button är utrustad med en värmesäkring som löser ut när temperaturen i omgivningen överstiger 110°C. Då stängs spänningsförsörjningen av helt. Säkringen återställs när temperaturen sjunker under 80°C och Prisma Button fungerar då precis som tidigare. 

Vinnare i längden

Tack vare skyddande funktioner och garantivillkor på 5 år kommer underhållskostnaderna för en Prisma Button med stor sannolikhet att vara betydligt lägre än för en enklare armbågskontakt. Prisma Button är pålitlig – den håller år ut och år in.

Kalkyl visar besparing

Vill du se en kalkyl på hur mycket du kan spara i SEK genom att välja Prisma Button?
Kontakta gärna oss säljare.