Enkel programmering med Android-app

Prisma Daps, övergångssignaler från Prisma Tibro, Sweden, levereras alltid förinställda från fabrik efter kundens önskemål.
För de tillfällen som kunden önskar förändra funktionerna finns möjligheten att göra det med hjälp av Android-enhet: telefon eller läsplatta.
När användaren är nöjd med sina nya inställningar (vi kallar det parameterfil) så gör användaren en överföring till Prisma Daps.
Om man i samband med det även skickar parameterfilen med e-post till oss på Prisma Tibro så kan alla kommande Prisma Daps vi levererar ha just dessa inställningar.
Överföringen till Prisma Daps görs med NFC eller USB. Läs mer längre fram, längre ned i nyheten.
Android-app tillhandahålls av Prisma Tibro kontakta oss HÄR.

Enkelt och smidigt

Det är enkelt att kopiera, spara och organisera dina parameterfiler eller maila dem till en kollega.

Logisk överblick

Android-app ger vi användarvänliga dialoger en bra översikt och förenklar de inställningar som skall göras och sedan överföras till Prisma Daps enheten. Det är enkelt att få information om hårdvarumodell, serienummer, aktuell parameterfil, fabriksinställningar och dynamisk status direkt från enheten du har framför dig.

Prisma Tibro, Sweden | Prisma Daps | USB med parameterfilNFC & USB

Prisma Daps 2000•L har både NFC och USB-port, alltså två olika alternativ för överföring av parameterfil från och till Android-app till övergångssignalen.
Prisma Daps 2000•M är endast utrustad med USB-port bakom skyddslinsen i fronten. Parameterfilen överförs till  USB-minne och därifrån via USB-port till Prisma Daps 2000.
Hör gärna av dig om du önskar mer information och/eller köpa USB-minne.

Nyttig info

Har du en av Prisma Daps 2000-serien och saknar Prisma Daps Android App,
Kontakta mig!

Välkommen!

Lås oss veta hur din nya Prisma Daps ska programmeras.
Vi berättar gärna mer om möjligheterna.
KONTAKTA Sonja, säljare Prisma Daps