Aldrig stilla

På PrismaTibro står utvecklingen aldrig stilla. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra övergångssignaler – allt för att öka trafiksäkerheten och underlätta flödet. 

Till alla som besitter någon variant av Prisma Daps 2000•L, årsmodell 2020 eller senare, erbjuder vi nu en fantastisk möjlighet att uppgradera. Det är nämligen så att den innovativa och smarta funktionen ”Detect” går alldeles utmärkt att köpa till i efterhand. 

Vad?

Detect är närvarodetektering som kontrollerar att den som anmält sig verkligen stannar kvar på platsen tills det blir grönt ljus. Om den som anmälde har lämnat platsen – och ingen annan väntar – tas anmälan bort. Trafiken kan då fortsätta att flöda utan onödiga avbrott. 

Hur?

Allt som behövs är en detect-krans som placeras under ljuskransen på övergångssignalen. Vi rekommenderar att man även byter front till den nya versionen. Den visar symboliskt hur trafikanterna anmäler sig genom att svepa med handen. Vi hjälper er naturligtvis med instruktioner och justering av parameterfil.

Kontakta oss

KLICKA HÄR för att kontakta säljare.