Ingemar från Veteranpoolen en stor hjälp

Ingemar, en jobbonär från bemanningsföretaget Veteranpoolen AB, har blivit en stor hjälp för oss på PrismaTibro. Jag finner jag honom vid en arbetsbänk i produktionen, där han är i full gång med sina göromål. Lyckligtvis har han tid att besvara några frågor.

Vad gör du för något just nu?
– Jag hanterar reklamationer för armaturer, parkarmaturer och gatuarmaturer. En del ska jag laga, andra inte. Det är lite blandat, berättar Ingemar.

Ingemar, som tidigare arbetat som serviceingenjör på Jernbro i Skövde i många år, har blivit något av en klippa på PrismaTibro. Med kompetens och säkerhet hanterar han RMA-ärenden som skickas till oss. 

Hur kom det sig att du började här på PrismaTibro?
– Det var Veteranpoolen som ringde till mig och undrade om jag hade lust att börja. De hade varit i kontakt med Jani (produktionschef på PrismaTibro). Jag fick träffa Jani och började jobba dagen efter. Idag har jag varit här i drygt två månader och stortrivs.

Vad är det som gör att du stortrivs?
– Jobbet som sådant är jätteroligt, jag tycker om elektronik. Även atmosfären och kollegorna är fantastiska. Jag tycker bara att det är positivt, säger Ingmar.

Vid sidan av jobbet på PrismaTibro har Ingemar ett familjejordbruk. Det mesta av jorden är utarrenderad och han äger inga djur, men lägger ned en hel del tid på målning och snickerier. Förra sommaren hade han dessutom en annan spännande tjänst genom Veteranpoolen:
– Jag var på Skara Sommarland och fick köra radiobil, skrattar Ingemar.

Du måste ha mycket energi?
– Ja, jo, men det har jag. Att ta det lugnt är inte min filosofi, jag har hållit igång för det mesta. 

Med de orden avslutas också intervjun med Ingemar. Vi tackar och bockar, Ingemar återgår till sitt arbete och jag tar mig till tangentbordet för att skriva om allt vi just talat om.

Vill du arbeta på PrismaTibro?

Se lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan genom att KLICKA HÄR.