Lediga tjänster

Håll muspekare ovanför bilderna nedan.
När vi har lediga tjänster på flera områden så är det möjligt att filtrera ut genom att klicka på rubrikerna strax här under.
Klicka på bilden för att läsa annonsen.

PrismaTibro är verksamt sedan tre decennier inom elektronik och mekanik.
Det allra mesta handlar om produkter, tjänster och lösningar för trafiksäkerhet.

Utveckling är viktigt för oss och våra kunder. Eftersom vi är ett mindre bolag är beslutsvägarna korta och flexibiliteten hög.
Personalgruppen består av strax under 40 personer – se vilka HÄR.
Sedan juli 2018 är PrismaTibro en del av Addtech AB.

Prisma DapsPrisma Daps
Allt började med övergångssignaler, de tick-tick-tickande blåa lådorna som ger grön signal: Prisma Daps. Produkten är idag troligen den mest avancerade övergångssignalen som finns. Ljud, ljus, RFID, Bluetooth, bullerstyrning, vibrator, reliefsymboler i ett hölje som fungerar år ut och år in.
Mjukvara i produkt och Android-app med mera.
Prisma DIPrisma DI
Mäter skevhet hos vevaxlar i riktigt stora förbränningsmotorer med tusendels millimeter precision. Särskilt uppskattad i fartygsbranschen.
Mjukvara i instrument och för Windows att hantera mätresultat.
Prisma ButtonPrisma Button
En avknoppning till övergångssignalen men då anpassad för att fungera som t ex dörröppnare. Erbjuder tillgänglighet, inställningsmöjligheter och kvittens. Mjukvara i produkt.
Prisma LightPrisma Light
Utomhusbelysning med LED-teknik. Fyra familjemedlemmar, fyra karaktärer med det gemensamma att de kan styras på valfritt sätt: strömbrytare (!), fjärrkontroll eller närvaro. Mjukvara för styrning, Android-app med mera.