Visst ses vi på Gatubelysningsforum 2023?

Den 12-13 september är det dags för Gatubelysningsforum i Stockholm. En mötesplats för alla som arbetar med offentlig belysning att dela kunskap, inspiration och forskning. 

PrismaTibro kommer att vara på plats som utställare även detta år. Vi vill önska er varmt välkomna att besöka vår monter för att diskutera gatubelysning ur såväl ekologiskt som ekonomiskt perspektiv.

Steen Havlund är talare

Under årets Gatubelysningsforum kommer vår representant i Danmark, Steen Havlund, dessutom att vara talare. Steen kommer att dela med sig av sin 10-åriga erfarenhet kring närvarostyrning av armaturer. 

Hur kommer det sig att Danmark har satsat på närvarostyrning i högre utsträckning än Sverige? Hur fungerar vår närvarostyrda belysning i Danmark och vad är invånarnas respons på resultatet? Dessa spännande frågeställningar kommer du att få svar på kl. 16:00 den första dagen av mässan (12:e september).

Arrangör och anmälan

Mässan arrangeras av Insight Events Sweden. Tänk på att boka din plats i god tid så att du får ta del av all belysningskunskap!
> Läs programmet.
> Anmäl dig till Gatubelysningsforum.

Kontakta oss

Vill du inte vänta ända till september för att lära känna oss bättre? Kontakta oss då redan nu genom att KLICKA HÄR.