Prisma Light Utomhusbelysning 2012

Fjärrkontroll, som till TV:n hemma

PrismaTibro kontaktades av ett företag på västkusten som var intresserad av samarbete.
Som alltid: när människor korsar vår väg är vi uppmärksamma och intresserade.
Resultatet blev en fjärrkontroll mycket lik den man styr en TV med.
Den är specialprogrammerad och därför kan inte någon annan fjärrkontroll än just den vi tillhandahåller (390:-) användas.

En i taget

En fjärrkontroll styr en armatur i taget men det räcker med EN fjärrkontroll oavsett hur många armaturer man vill styra.
Fjärrkontrollen gör det möjligt detta år att för första gången (?) i historien styra en gatubelysning från marken utan fysisk kontakt med armaturen.

De inställningar som var möjliga att göra:
• Höja eller sänka effekten i steg om 1 W
• Aktivera/avaktivera nattsänkning/natthöjning:

Nattsänkning/natthöjning = att armaturen byter effekt under valfri period under dygnet. Oftast valde kunden nattsänkning men vid en parkering utanför idrottshall kunde det vara praktiskt att höja vid tiden då evenemang slutade, t ex 21.30-23.00, så att alla besökare enkelt och tryggt hittade fram till sina bilar eller andra fordon.

Säker

Säkerheten kring fjärrkontrollen är högre än den är för ditt bankkort – koden är femsiffrig!

Danmark

Detta år kom första ordern från grannlandet Danmark. Vår representant Steen kunde äntligen skörda frukter av sig uthålliga och hängivna arbete som pågått under flera år. Det viktigaste skälet till att första ordern dröjde var att vi och kunden inväntade andra generationen av Prisma Light Eliott: 2-16 och 2-32. Glädjen var stor både i Tibro och på andra sidan Öresund. I Danmark gladdes förutom Steen även kunden som fick snabba leveranser och hög servicegrad både vid leverans och support.

Ljusdesigner

2012 var året när vi sökte och fann vår extremt duktiga ljusdesigner. Betina är arkitekten som flyttade från Argentina och utbildade sig på Ljushögskolan i Jönköping. Hennes kunskaper inom båda dessa områden ger oss och våra kunder goda råd och insikter som presenteras i genomarbetade ljusberäkningar med alla fakta tydligt presenterade.

Prisma Light Eliott 2

Modell

• Prisma Light Eliott 2-16
• Prisma Light Eliott 2-32