Personoplysningspolitik

PrismaTibro er afhængig af, at kunder, leverandører og øvrige interessenter har stor tillid til virksomheden.
Derfor behandles alle dokumenter på en sikker og organiseret måde i henhold til fastlagte retningslinjer og rutiner i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (GDPR).
Obligatoriske dokumenter håndteres i henhold til gældende love og standarden ISO9001:2015.

National Data Protection Authorities

Updated on 9 April 2018

PHONE
+43152152-0
E-MAIL
dsb@dsb.gv.at
WEB
http://www.dsb.gv.at/
ADDRESS
Österreichische Datenschutzbehörde
Wickenburggasse 8
1080 Wien

ADDRESS
Commission de la protection de la vie privée
Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Rue de la Presse 35
Drukpersstraat 35 1000 Bruxelles
1000 Brussel
PHONE
+3222744800
FAX
+3222744835
E-MAIL
commission@privacycommission.be
WEB
www.privacycommission.be

ADDRESS
Commission for Personal Data Protection
2, Prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592
PHONE
+359 2 915 3580
FAX
+359 2 915 3525
E-MAIL
kzld@cpdp.bg
WEB
www.cpdp.bg

ADDRESS
Croatian Personal Data Protection Agency
Martićeva 14
10000 Zagreb
PHONE
+385 1 4609 000
FAX
+385 1 4609 099
E-MAIL
azop@azop.hr
info@azop.hr
WEB
www.azop.hr

ADDRESS
Commissioner for Personal Data Protection
1 Iasonos Street,
1082 Nicosia
P.O. Box 23378,
CY-1682 Nicosia
PHONE
+357 22 818 456
FAX
+357 22 304 565
E-MAIL
commissioner@dataprotection.gov.cy
WEB
www.dataprotection.gov.cy

ADDRESS
The Office for Personal Data Protection
Urad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Prague 7
PHONE
+420 234 665 111
FAX
+420 234 665 444
E-MAIL
posta@uoou.cz
WEB
www.uoou.cz

ADDRESS
Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 Copenhagen K
PHONE
+45 33 1932 00
FAX
+45 33 19 32 18
E-MAIL
dt@datatilsynet.dk
WEB
www.datatilsynet.dk

ADDRESS
Estonian Data Protection Inspectorate
Andmekaitse Inspektsioon
Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn
PHONE
+372 6274 135
FAX
+372 6274 137
E-MAIL
info@aki.ee
WEB
www.aki.ee/en

ADDRESS
Office of the Data Protection Ombudsman
P.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki
PHONE
+358 10 3666 700
FAX
+358 10 3666 735
E-MAIL
tietosuoja@om.fi
WEB
www.tietosuoja.fi/en

ADDRESS
Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés – CNIL
8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02
PHONE
+33 1 53 73 22 22
FAX
+33 1 53 73 22 00
WEB
www.cnil.fr

ADDRESS
Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit
Husarenstraße 30
53117 Bonn
PHONE
+49 228 997799 0
+49 228 81995 0
FAX
+49 228 997799 550
+49 228 81995 550
E-MAIL
poststelle@bfdi.bund.de
WEB
www.bfdi.bund.de

ADDRESS
Hellenic Data Protection Authority
Kifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipoi Athens
PHONE
+30 210 6475 600
FAX
+30 210 6475 628
E-MAIL
contact@dpa.gr
WEB
www.dpa.gr

ADDRESS
National Authority for Data Protection and Freedom of Information
Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
H-1125 Budapest
PHONE
+36 1 3911 400
E-MAIL
peterfalvi.attila@naih.hu
WEB
www.naih.hu

ADDRESS
Data Protection Commissioner
Canal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
PHONE
+353 57 868 4800
FAX
+353 57 868 4757
E-MAIL
info@dataprotection.ie
WEB
www.dataprotection.ie

ADDRESS
Garante per la protezione dei dati personali
Piazza di Monte Citorio, 121
00186 Roma
PHONE
+39 06 69677 1
FAX
+39 06 69677 785
E-MAIL
garante@garanteprivacy.it
WEB
www.garanteprivacy.it

ADDRESS
Data State Inspectorate
Director: Ms Daiga Avdejanova
Blaumana str. 11/13-15
1011 Riga
PHONE
+371 6722 3131
FAX
+371 6722 3556
E-MAIL
info@dvi.gov.lv
WEB
www.dvi.gov.lv

ADDRESS
State Data Protection
.Žygimantų. str. 11-6a
011042 Vilnius
PHONE
+ 370 5 279 14 45
FAX
+370 5 261 94 94
E-MAIL
ada@ada.lt
WEB
www.ada.lt

ADDRESS
Commission Nationale pour la Protection des Données
1, avenue du Rock’n’Roll
L-4361 Esch-sur-Alzette
PHONE
+352 2610 60 1
FAX
+352 2610 60 29
E-MAIL
info@cnpd.lu
WEB
www.cnpd.lu

ADDRESS
Office of the Data Protection Commissioner
Data Protection Commissioner: Mr Joseph Ebejer
2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549
PHONE
+356 2328 7100
FAX
+356 2328 7198
E-MAIL
commissioner.dataprotection@gov.mt
WEB
www.dataprotection.gov.mt

ADDRESS
Autoriteit Persoonsgegevens
Prins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag/The Hague
PHONE
+31 70 888 8500
FAX
+31 70 888 8501
E-MAIL
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
WEB
autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

ADDRESS
The Bureau of the Inspector General for the Protection of Personal Data – GIODO
ul. Stawki 2
00-193 Warsaw
PHONE
+48 22 53 10 440
FAX
+48 22 53 10 441
E-MAIL
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
WEB
www.giodo.gov.pl

ADDRESS
Comissão Nacional de Protecção de Dados – CNPD
R. de São. Bento, 148-3°
1200-821 Lisboa
PHONE
+351 21 392 84 00
FAX
+351 21 397 68 32
E-MAIL
geral@cnpd.pt
WEB
www.cnpd.pt

ADDRESS
The National Supervisory Authority for Personal Data Processing
President: Mrs Ancuţa Gianina Opre
B-dul Magheru 28-30
Sector 1, BUCURE.TI
PHONE
+40 21 252 5599
FAX
+40 21 252 5757
E-MAIL
anspdcp@dataprotection.ro
WEB
www.dataprotection.ro

ADDRESS
Office for Personal Data Protection of the Slovak Republic
Hraničná 12
820 07 Bratislava 27
PHONE
+ 421 2 32 31 32 14
FAX
+ 421 2 32 31 32 34
E-MAIL
statny.dozor@pdp.gov.sk
WEB
www.dataprotection.gov.sk

ADDRESS
Information Commissioner
Ms Mojca Prelesnik
Zaloška 59
1000 Ljubljana
PHONE
+386 1 230 9730
FAX
+386 1 230 9778
E-MAIL
gp.ip@ip-rs.si
WEB
www.ip-rs.si

ADDRESS
Agencia de Protección de Datos
C/Jorge Juan, 6
28001 Madrid
PHONE
+34 91399 6200
FAX
+34 91455 5699
E-MAIL
internacional@agpd.es
WEB
www.agpd.es

ADDRESS
Datainspektionen
Drottninggatan 29
5th Floor
Box 8114
104 20 Stockholm
PHONE
+46 8 657 6186
FAX
+46 8 652 8652
E-MAIL
datainspektionen@datainspektionen.se
lena.schelin@datainspektionen.se
WEB
www.datainspektionen.se

ADDRESS
The Information Commissioner’s Office
Water Lane, Wycliffe House
Wilmslow – Cheshire SK9 5AF
PHONE
+44 1625 545 745
E-MAIL
international.team@ico.org.uk
WEB
ico.org.uk

ADDRESS
Icelandic Data Protection Agency
Rauðarárstígur 10
105 Reykjavík
PHONE
+354 510 9600; FAX
+354 510 9606
E-MAIL
postur@personuvernd.is

ADDRESS
Data Protection Office
Kirchstrasse 8, P.O. Box 684
9490 Vaduz
Principality of Liechtenstein
PHONE
+423 236 6090
E-MAIL
info.dss@llv.li

ADDRESS
Datatilsynet
The Data Inspectorate
P.O. Box 8177 Dep
0034 Oslo
PHONE
+47 22 39 69 00
FAX
+47 22 42 23 50
E-MAIL
postkasse@datatilsynet.no

ADDRESS
Data Protection and Information Commissioner of Switzerland
Eidgenössischer Datenschutz- und Öffentlichkeitsbeauftragter
Mr Adrian Lobsiger
Feldeggweg 1
3003 Bern
PHONE
+41 58 462 43 95;
FAX
+41 58 462 99 96
E-MAIL
contact20@edoeb.admin.ch

Fortæl os også

Vi ser frem til at få at vide, hvordan du oplever vor måde at håndtere personoplysningerne.
E-mailen du sender med formularen til højre, vil blive behandlet af den personoplysningsansvarlige i PrismaTibro AB.

    DIT NAVN

    VIRKSOMHED/ORGANISATION

    E-MAIL

    MEDDELELSE

    Vær venligst opmærksom på at samtlige felter og kryds-ruder må være udfyldte, for at kunne sende meddelelsen til os.