I alla befolkade världsdelar och på/vid alla hav – se karta HÄR – finner man produkter från Tibro.
I skrivandes stund finner man någon, och i vissa fall flera/alla, de produkter vi utvecklat och tillverkar i Tibro i närmare 70 länder.

Prisma Tibro, Sweden Prisma DapsÖvergångssignalen
Den blå lådan är i vissa områden guld-gul. Den finns i många varianter – för att passa kulturer och traditioner, lagar regler och allmänna önskemål.
Tryckkänslig front och vandalsäker konstruktion är dess kännetecken.
Elektroniken är på samma gång avancerad och enkel.

Prisma Tibro, Sweden Prisma DI-5CDeflection Indicator
Mätinstrumentet för stora motorer. De flesta finner man i hamnar runt omkring på vår planet men Prisma DI-5 är också ett värdefullt instrument för tekniker med ansvar för stora motorer i energianläggningar.

Prisma Tibro, Sweden Prisma Button 750Prisma Button
Armbågskontakten uppskattas av kunder som söker en tillförlitligt och anpassningsbar dörröppnare, strömbrytare. Den är försedd med inställningsmöjligheter som gör den mottaglig för lätt tryck eller kraftfull spark. Allt annat ignorerar den. Skulle den få ett kraftigt slag, startar den om och fungerar sedan som vanligt igen.

Prisma Tibro, Sweden Prisma Eliott med slät kåpaPrisma Eliott
LED-belysning med stor flexibilitet. Pålitlig och effektiv belysning för matargator till villagator, villagator, gång- och cykelvägar, parkeringar, industritomter, motionsspår, gårdar, större tomter…
Styrning med, strömbrytare (!) fjärrkontroll, SMS från marken utan sky-lift.

Klicka på produktbilden för att läsa mer om varje produktfamilj.