Möt Christopher som är säljare på PrismaTibro

På PrismaTibro har vi ett härligt säljteam där en av säljarna är Christopher Uhrbom. Under en trevlig pratstund tar vi reda på mer om Christopher och hans roll som säljare för Prisma Daps och Prisma Light. Ta del av pratstunden genom att fortsätta läsa!

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
– Mina dagar består till stor del av mejl- och telefonkontakt med kunder. Det kan handla om allt från att besvara olika frågor kring våra produkter, till offerering och order. Men det är väldigt varierat, ingen dag är den andra lik. Jag reser en del och är ute och träffar våra kunder.

Hur trivs du här?
– Jag trivs superbra. Det är ganska stor variation i arbetet, i vardagen. Vi är ett gott gäng kollegor på företaget. 

Vad är det roligaste med ditt jobb? 
– Det roligaste med mitt jobb är så klart kundkontakten. Sedan är det jätteroligt att vi gör bra produkter som håller längre och som bidrar till trafiksäkerhet. 

Vad har du för bakgrund innan detta?
– Jag har jobbat med sälj och B2B tidigare. Då var det inriktat på kommunikationslösningar mot företag. Jag har även arbetat med HR och har en utbildning inom personalvetenskap. 

Hur kom det sig att du började jobba här?
– Jag fick ett tips av en vän om att PrismaTibro sökte säljare. Därefter träffade jag företaget och fick tjänsten. 

Hur behöver man vara som person för att jobba med det du gör, tror du? 
– Framförallt nyfiken, nyfiken på kundernas verksamhet och hur våra produkter kan vara till nytta för kunden.

Vad har du lärt dig under din tid här?
– Jag har lärt mig mycket om marknaden och branschen och förstås även om de produkter vi säljer.

Vad är det bästa med PrismaTibro?
– Jag tycker att det bästa med PrismaTibro är att vi är ett litet företag med hög kompetens inom de områden där vi jobbar. Det är häftigt att vi kan leverera en helhetslösning som är väldigt bra. Allt från att utveckla nya produkter till att ge en riktigt bra service. Det kan handla om att leverera snabbare vid behov, eller att kunna jobba med processer för att tillfredsställa kundens behov.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag ägnar mycket tid åt träning, och så tycker jag om att se på fotboll.

Vill du också jobba här?

> Klicka här för att se lediga tjänster/göra en spontanansökan