Prisma Button

Vaddå kvadrat?

Tänkte det skulle locka till läsning…men det var faktiskt typ så.
Två produktfamiljer, två kollegor – två i kvadrat!
Min kollega Malin har god kontakt med energirådgivare från kommun i Skaraborg. Malins ärende var egentligen att presentera Prisma Light Ellie men så som samtalet utvecklades var det naturligt och berätta om Prisma Button.

Respons

Rådgivarens reaktion på funktioner och konstruktion hos vår fina armbågskontakt Prisma Button var (ungefär):
Ni ska kontakt min kollega, ja, faktiskt, två av mina kollegor – de behöver få veta det här.

Tillgänglighet

Den ena kollegan arbetar med tillgänglighetsfrågor och den andra med lås och passage.
Då jag fokuserar på familjen Prisma Button i mitt arbete ringde jag genast upp de två.
Hon som arbetade med tillgänglighet tog glatt emot information och skulle kika vidare på det och vi bestämde tidpunkt att prata vidare om hur var och när Prisma Button kan fylla deras behov.
Den andra kollegan kände redan till oss. Är gammal bekant med en hos oss som jobbat med utveckling av just Prisma Button.
Med tanke på att kännedomen redan var hög så föreslog ”lås- och passage”-kollegan att ett telefonmöte funkar fint framför ett möte öga mot öga.
Redan nu kunde han meddela att han gärna tog emot underlag som hjälpte honom skriva in Prisma Buttons egenskaper i underlag för framtida inköp.

Argument finns

Så ett samtal ledde till att minst fyra personer blev lite gladare samma dag – och ännu fler när Prisma Light och Prisma Button kommer i arbete = lyser upp, öppna dörrar, tänder lampor eller kanske något annat kreativt.

Önskar du ett möte med oss?

Vi är tillgängliga för ett besök hos er, ni är välkomna till oss för att se produktionen eller så kan vi talas vid per telefon, videokonferens eller skicka varandra brev.
Med vänlig hälsning
Djeljana